Muži opäť vyhrali na súperovom ihrisku

27.04.2014 20:53

Dnes sme cestovali na majstrovský zápas do Trenčianskej Teplej s cieľom uchmatnúť domácim nejaké bodíky. Do zápasu sme mali výborný vstup, keď 12 min zahrával priamy kop z polovice ihriska Hrnčár, jeho dlhu loptu predĺžil hlovou Bajzík do priestoru 16 - ky kde nabiehal Gomulec, ktorý nešpekuloval a jeho strela skončila v bráne domácich. Potom sa hral medzišestnáskový futbal bez vyložených šanci. V 20 min po výkope brankára a vyhratom osobnom súboji domáceho hráča sa rútil sám na bránu Kubran, pred ktorým zasiahol spolahlivým zákrokom Dávidek avšak pán rozhodca Klimčík nariadil pokutový kop, ktorý domáci hráč Zuber premenil.Do konca polčasu sa už nič vážneho neudialo, domáci pôsobili futbalovejšie čomu sme prispeli aj my našou lahostajnosťou.

Začiatok druhého polčasu vyšiel domácim hráčom vynikajúco, keď 46 min po pravej strane unikol Kubran, spätnou prihrávkou našiel úplne voľného Frona, ktorý z prvej zvíšil na 2:1. V 60 min domáci pekne zakombinovali, vo finálnej fáze si nádherne spracoval loptu Pupiš a nekompromisne zvýšil na 3:1.

Ale  vedenie domácich netrvalo dlho, keď v 61 min opäť Hrnčár zahrával priamy kop z polovice, domácemu brankárovi vypadla lopta z rúk rovno pred Ďuráčiho a bolo 3:2. O 2 min neskôr už bolo vyrovnané, keď do tretice zahrával Hrnčár priamy kop z polovice a loptu do siete poslal hlavou Laco T.

Pri týchto góloch sme nemuseli vydať veľa síl a góly nám padli doslova z neba. To nás dostalo nasäť do hry, narástlo nám sebavedomie a túžba otočiť zápas. Už v 67 min bolo 3:4, keď Hrnčár odkopával loptu z vlastnej 16- ky tak, že dobiezajúci Bajzík dostal domáeho obráncu pod tlak ten váhal s odkopom tak dlho až kým to neskončilo gólom v domácej sieti. 

Tento moment vyviedol zmiery domácich hráčov, ktorý sa začali venovať iným veciam ako futbalu čo bola voda na ná mlyn. Naopak od tohto momentu sme začali na ihrisku dominovať a ukázali sme niekoľko sľubných akcií.

V 80 min získal loptu v strede poľa Laco T. ,naviedol ju na domáceho obrancu prihral Plichtovy, ktorý naviazal na seba dvoch obrancov domácich a skúsene v pravý moment prihral do behu Ďuráčimu, ktorý krížnou strelou zvíšil na 3:5. Táto istá situácia sa zopakoval v  90 min, keď Plichta opäť naviazal na seba dvoch obráncov, otočil hru prihrávkou na nabiehajúceho Ďuráčiho a ten opät krížnou strelou nedal brankárovy šancu 3:6. V nadstavenom čase sa pohral s domácou obranou Bajzík, keď sa preštrikoval na ľavej strane cez troch obráncov, potom preukázal veľký prehľad keď svoju akciu vyšperkoval prihrávkou bred bránu, kde stál nikým nebránený Ďuráči a ten poľahky pridal svoj štvrtý gól v zápase a uzavrel konečne skóre na 3:7.

 

GÓLY: 12" Gomulec, 61",80",90",90+ Ďuráči,63" - Laco T, 67" - Bajzík - 20" - Zuber, 46" - Frohn, 60" - Pupiš

ŽK: Honza, Laco T, Bulko

Rozhodoval - Klimčík, Lačička

100 divákov

 

Tr. Teplá - Súdny, Daniško, Kováč ( 46 Beňo ), Kyseľ, Dorica, Blaho, Zúber ( 83 Robota ), Frohn, Jakúbek, Pupiš ( 63 Barinka ), Kubran

 

Mníchova Lehota: Dávidek, Glodič ( 75 Laco M ), Honza ( 83 Balaj J ), Hrnčár, Kňažek, Ďuráči, Bulko, Laco T, Gomulec ( 55 Alakša ), Plichta, Bajzík

Ďuráči: Dôležitý zápas, v ktotom sme sa dlho nevedeli chytiť. Aj napriek krásnemu gólu Janka Gomulca ,ktorý padol po našej prvej šanci v zápase. V zápäti odpískana vymyslená penalta proti nám, na ktoru inak výborne chytajúci Tomaš Davidek nestačil . Cez polčasovu prestavku plnu emocii nám tréner vysvetlil všetky chyby a povzbudil nás do ďalšieho priebehu zápasu . 2 rýchle góly v našej sieti, mi skláňali hlavu dole ale naštastie sme dokazali zabojovat a otočiť zápas v náš prospechu . Som velmi rad,že zápas dopadol ako dopadol. Ale musíme sa sústrediť a nabudiť na neprijemnych drietomancov.

Režný: Naša hra bola moc statická. Hráči akoby nemali chuť bojovat.Teplá bola technickejšia a vedeli zatlačiť a zo štastím dali aj dva goly.Po polčase som si myslel ze naši hráči na nich vyletia z lepšiou hrou, ale stále boli v útlme až po štastnom znízeni na 2:3 začali viac behat a bojovat a z toho vznikali aj šance na našej strany. Dobre hrali Juro Duráči a Palo Bajzik, ktory sa vlastne postaraly o nečakaný obrat a nasledne vysokú výhru 7:3.

BulkoPrvý polčas boli aktívnejši domáci, ktorí sa snažili nakopávat lopty za našu obranu, ale paradoxne sme my pri prvom ohrození bránky dali krásny gól Janom Gomulcom. Potom však rozhodca odpískal penaltu po čistom zákroku Tomáša Dávidka a bolo 1:1. Druhý polčas sme začali zakríknuto a po našich dvoch chybách sme prehravali už 1:3 ale po štandartných situáciach a zvýšenej aktivite sme zápas otočili a nakoniec zaslúžene vyhrali po peknych akciach od Bajzika, Plichtu a Ďuráčiho.