16 kolo Mníchova Lehota - Bobot

08.04.2014 20:30

Do zápasu sme nastupovali s cielom uspieť, proti mužstvu z čela tabuľky.

Až zápas ukázal, že bod by bol pre nás odmenou. Hostia pôsobili vyspelím dojmom, boli aktívnejší, dôraznejší lepší na lopte, vytvorili si veľa gólových príležitosti.

Prvú šancu si vypracovali hostia, keď po akcii dvoch najlepších hráčov hostí Hošeka s Jonisom zakončil prvý menovaný strelou do brvna. Vzápäti prišli aj ďalšie vyložené šance, avšak v bráne sme mali opäť vynikajúco chytajúceho Dávidka, ktorého nechávala domáca obrana svojím nedôrazom vyniknúť.

My sme sa do šancí dostávali iba sporadicky, alebo po štandartnýh situáciach bez výraznejšie šance na úspech. hostia ovládli stred poľa, získavali odrazené lopty, vyhrávali osobné súboje a zakladali nebezbečné akcie.Polčas sa skončil bez gólovo 0:0

Do druhého polčasu sme prestriedali, keď Gomulca vystriedal Alakša, ktorý priniesol oživenie, prešli sme na ine rozostavenie a začali sme byť nebezpečnejší.

Ako prvý však udreli hostia v 55 min, keď po hrúbke domáceho hráča premenil svoj nájazd na Dávidka Hošek. 0:1

Z v edenia sa Bobot ovšem dlho netešil, keď sa za domácich presadil po skrumáži v 16 - ke Bulko. 1:1

Hostia naďalej hrali svoju hru, my sme pridali na bojovnosti, srdnatosti a ľudia videli zaujímavý futbal a všetkým bolo jasné, že kto strelí gól pravdepodobne získa 3 body. V 78 min ukázali hostia svoju kvalitu, keď po centri Jonisa skóroval Grman 2:1.

My sme sa snažili do konca zápasu vzrovnať, vrhli sme všetko do ofenzívy čo hostia využívali na svoje rýchle protiútoky.

Za zmienku stojí iba rohový kop , po ktorom Tomáš Laco hlavičkoval iba do žrde a skóre zostalo až do konca zápasu nezmené. Za snahu, a chcenie by sme si možno aj bod zaslúžili najmä za druhý polčas, ale treba reálne priznať, že výhra Bobota bola zaslúžená.

 

G: Laco T. - Hošek, Grman

Divákov : 100    rozhodoval : Urban

ŽK : Honza, Bulko - Poláček, Kňaze

M. L.  - Dávidek ( 70 min Lehotský ), Glodič ( 80. Laco M ), Honza, Hrnčár, Kňažek, Plichta, Bulko, Balaj R. Gomulec ( 46. Alakša ), Bajzík, Laco T

 

Bobot - Grman, Poláček, Galko, Sokolík, Kňaze, Paulíny, Koreň, Tunega, Jonis, Luprich, Hošek ( Zápotočný )

 

Laco T: Hostia mali v prvom polčase viac z hry, keď si aj vypracovali viac šancí, ale opäť nás podržal skvelý Dávidek. Škoda, že po našej hrúbke dali úvodný gól, hostia išli do vedenia a ešte viac sa dostali do zápasu. Náslene sa nám podarilo vyrovnať a myslím si že sme v tom momente túžili viac po víťazstve, škoda, že sme nedotiahli niektore akcie do úspešného konca a súper nás potom potrestal druhým gólom. Veľká škoda, aj keď bol súper futbalovejší ďakujem chalanom za bojovnosť. Nabudúce budeme mať snáď troška viac šťastia.

 

Laco M. Prvy polčas bol z našej strany slabý výkon a keby nebolo našho skveleho golmana tak sme mohli prehravat 0:4.druhý polčas bol z našej strany už lepší a škoda dvoch zbytočných gólov v našej sieti. treba sa z toho poučit a makať ďalej.